פענוח גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/02/2015 | 19:42 | מאת: רונית

נבדקו ושט+קיבה+תריסתריון+בוצע תרגיל הפוך ממצאים: ושט:מעבר ושט קיבה 35 ס"מ מהשיניים,קו GEJ משונן קיבה:תקינה לכל חלקיה,מתנפחת היטב,שוער תקין תריסריון:דלקת בבצל ללא ארוזיות,חלק 2 תקין אבחנות הבדיקה Duodenitis Hiatus hernia הרופא המליץ לברר ביופסיה עוד חודש בשאלת אליקובקטר פילורי בינתיים אומפרדקס לחודש אני סובלת מירידה במשקל,צרבות קשות ויש כאבים בלסתות ושיעול וחולשה האם לחזור לרופא או להמשיך אומפרדקס?

24/02/2015 | 19:49 | מאת: רונית

יש לציין שאני בת 30 ללא מחלות כרוניות בריאה בדרך כלל בדיקת א.ק.ג בקופת חולים תקינה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה