יוזמה לפתרון שינה לסובלים מריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/02/2015 | 18:34 | מאת: נורית

אני סובלת מריפלוקס שאובחן לפני כ-5 שנים ועצת הרופאים, בין השאר, היא להגביה את איזור הראש והחזה בעת שכיבה. אני מנסה לפתח משולש הגבהה שניתן לשים מתחת למזרון, מחומר קשיח אבל קל במשקל. אשמח לשוחח עם אנשים שיהיו מעוניינים להשתתף במיזם (ללא התחייבות כלשהי!). מהרופאים הייתי שמחה לשמוע אם 10 ס"מ (באיזור המקסימלי של ההרמה) מספיקים לדעתם. תודה, נורית [email protected]

ככל הידוע לי מומלצת הגבהה של 15 סמ התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה