בעיות בבטן התחתונה ובגב תחתון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/02/2015 | 21:13 | מאת: אפרת

הי יש לי כבר משהו כמו חודש כאבים בבטן התחתונה עם עיוותים והתכווצויות בצורה לא רגילה היו מספר הקאות ביום 2 פעמים במשך השבוע האחרון. הייתי אצל הרופאת נשים חשבתי שההתתכווצויות בבטן זה מהרחם אך לבסוף היא אמרה לי שהיא ראתה דלקת במעיים . האם זה יכול להיות שרופאת נשים יכולה לדעת באולט' גניקולוגי .מה עושים?

קשה לי לאמר מה ראתה בסונר אך מה שצריך לעשות זה המשך בירור אצל גסטרואנטרולוג באופן מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה