קיבה ארוזית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/02/2015 | 11:57 | מאת: דניאל

שלום רב. אובחנה אצלי קיבה ארוזית בגלל צריכת אספרין עקב צינתור שעברתי ב12/2013.,יש לי ריפלוקס אשר מלווה עם הרגשת גוש שעולה לחזה ולוושת אשר גורם לי לצריבה איומה עד לתוך הפה, ריפלוקס זה גם גורם לי להפרעות קצב בלב. שאלתי היא האם יש קשר בין ריפלוקס לבין הפרעות קצב והאם יש צילום חזה או אחר שיכול להדגים פתולוגיה קיימת בנושא שאמרתי. מודה לכם מאוד דניאל

לא מכיר קשר להפרעות קצב לב רפלוקס יכול להיגרם עקב בקע סרעפתי. לאבחן בקע ניתן בעזרת גסטרוסקופיה או הדמיה כגון צלום וק"ת, סיטי התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה