GASTRITIS UNS-ANTRAL

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/02/2015 | 02:03 | מאת: נעים הליכות

1.אובחנתי בבדיקת גסטרוסקופיה +ביופסיה ב"רירית הקיבה מודלקת ללא ארוזיות באנטרום",פילוריסובצל התריסריון תקינים וללא ממצא חולני.האם המחלה ניתנת לריפוי מלא?כמה זמן? 2.מטופל בNEXIUM 40 בבוקר ו NEXIUM 20 בערב כחודש וחצי ואוכל אוכל לא שמן או חריף,גם לא קפה. כיצד להתיחס ולפעול ל רשום באלון המורף לתרופה שכוללים תופעות לוואי מפחידות כמו ירידה בכמות הכדוריות הלבנות,פגיע בכבד,שברים בעיות עור,ירידה במגנזיום ואשלגן וכ"ו? 3.האם אני יכול ליטול כדוריVIAGRA 100,TESTOTERON 40, MICROPIRIN,OMEGA 3 למרות המחלה? (סובל מ י.ל.ד מאוזן ודום נשימה מטופל ע"י מכשיר CPAP וכבד שומני)

ניתן לריפוי. במידה והליקטבקטר חיובי יש לטפל נקסיום בסך הכל תרופה בטוחה. ניתן לעקוב בבדיקות דם אחר האלקטרוליטים שציינת ניתן לקחת במקביל תרופות. להימנע מתרופות ממשפחת נוגדי דלקת כמו ולטראן התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה