אסופגיטיס ואורזיות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/02/2015 | 15:01 | מאת: סלי

שלום אני בן 25, אובחן אצלי אסופגיטיס ואורזיות בקצה התחתון של הושט, מה הסימפטומים של שני מושגים אלה ?ממה נגרמו? והאם ליחה והקול מושפעים מהם?

דלקת בושט תחתון נגרמת בד"כ עקב עליית חומצה מהקיבה לושט- רפלוקס. יש גם סיבות אחרות כגון תרופות, זיהומים יכול להיות ללא סימפטומים או לגרום לצרבות, כאבים מאחורי עצם החזה , הרגשת אוכל עולה. לעיתים מתבטא בשיעול טורדני וצרידות התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

11/02/2015 | 22:37 | מאת: ליאן

תודה על תשובתך . בת 32 ללא מחלות ידועות ברקע.בדיקות דם תקינות .א.ק.ג בוצע לפני שנה וחצי+אקו לב היה תקין .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה