בדיקת גסטרו חוזרת?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2015 | 20:02 | מאת: אלונה

שלום, לפניי חודש עברתי בדיקת גסטרוסקופיה, בה גילו לי דלקת בקיבה ובתריסריון, קבלתי LANTON פעמיים ביום. עד לפני כמה ימים הכאבים נעלמו, אולם עם כל הטיפול הממשיך השבוע חזרו לי אותם כאבים מציקים בקיבה. אני משתדלת מאוד ושומרת על תזונה כפי שנתבקשתי (לא קפה, חריף, חמוץ, עגבניות) האם יש צורך בבדיקה נוספת או החלפת תרופה?

רצוי לפנות לרופא המשפחה עם תוצאות הבדיקות (חומרת הדלקת שזוהתה וכו) אשר ינחה אותך לגבי ההמשך ובמידת הצורך יפנה להערכה מסודרת במסגרת מרפאת גסטרו התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה