ריפלוקס ובעיות נוספות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/01/2015 | 07:33 | מאת: יובל

שלום רב, אני בן 36 בריא בדר"כ. לפני ארבעה חודשים התחיל אצלי כאב גרון בצד ימין שאובחן על ידי א.א.ג כקונטקט גרנולומה בשל ריפלוקס. נרשם לי נקסיום ואני עדיין נוטל אותו. במקביל התפשטו כתמים לבנים על הלשון שאובחנו כלשון גאוגרפית. קיבלתי הפניה לגסטרוסקופיה לאמצע פברואר. לפני כשבועיים התחילה להופיע שכבה לבנה מגעילה במרכז הלשון שניתן להסירה בגירוד. יכול להיות שזה קשור לריפלוקס? האם לחכות לגסטרוסקופיה או שיש עוד בדיקות שאני יכול לעשות בינתיים? תודה

לא ניתן לסייע באבחנה במצבים אלו דרך פורום זה. שכבה לבנה על הלשון תיתכן בשל מגוון רב של מצבים ביניהם גם פטרת (זו אפשרות בלבד ולא אבחנה !!) כמו גם מצבים אחרים. מציע שתפנה לרופא המשפחה לבדיקה. בריאות שלמה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה