יציאות דחופות משתנות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/01/2015 | 21:44 | מאת: נועה

בתקופה האחרונה היקף היציאות שלי הוא 3-4 פעמים ביום, כשהן במצב משתנה - לא שלשול, אבל לפעמים תקין ולפעמים "עיסתי". בנוסף, יש לי "התקפי גזים" יחסית חריפים, אבל זה בא והולך - סוג של קריזה של הגוף. לא שיניתי שום דבר בתזונה לאחרונה, אין סטרס או משהו בסגנון. על מה זה יכול להעיד?

שינוי בהרגלי יציאה מצריך התייחסות. לא ניתן לתת מענה דרך פורום זה. מציע שתפני לרופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה