כדורי לקסדין לפני בדיקת רולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/01/2015 | 23:17 | מאת: גלית

שלום רב, רופא הגסטרו נתן לי מרשם לכדורי לקסדין לפני בדיקת קולונוסקופיה. כשפניתי לרופא המשפחה להמרת המרשם למרשם של הקופה נתן לי עוכלי חלף לקסדין האם זה תקין? בנוסף האם ניתן ללכת לעבודה לאחר לקיחת 2 כדורי עוכלי/לקסדין בלילה או שמנטרל את כל היום. תודה רבה. גלית

בשורה התחתונה המטרה הינה להשיג הכנת מעי טובה ולכן תוספת המשלשלים. ניתן להשיג תוצאה זו עם מגוון מוצרים רב. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה