נפיחות ואי נוחות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/01/2015 | 20:00 | מאת: אורי

שלום רב אני בן 41 בריא בדרך כלל ,אני סובל מזה חודש וחצי מנפיחות בבטן והרגשת אי נוחות וכאבים עמומים, לפעמים שחרור גזים ויציאות משחררות נפיחות ומקילות על הכאבים.. בזמן האחרון הנפיחות מפריעה לי מאוד במיוחד בזמן ישיבה ומרגיש לחצים בחלק העליון של הקיבה. הנפיחות קיימת כל הזמן ואינה נעלמת. מה יכול להיות הבעיה אצלי? אני מאוד דואג, נא עזרתכם ותודה מראש

לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. רצוי לפנות לרופא המשפחה אשר בהתאם להתרשמותו ימליץ על צורך בהמשך בירור / טיפול. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה