צואה מתפרצת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/01/2015 | 18:50 | מאת: הילה

האם צואה מתפרצת משמע צואה שאחרי 2 שניות בשירותים כבר כל הצואה יוצאת ובצורה מתפרצת כמו שיש שלשול אך הצואה עצה אינה שילשולית האם הדבר הנל יכול להעיד על בעיה רפואית?

בפנייתך חסרים פרטים רבים אשר מקשים על התייחסות אובייקטיבית. במידה ולהערכתך קיים שינוי בהרגלי היציאה או שהינך מוטרדת מסוגיית היציאות, מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה