בטן נפוחה- ושחרור גזים-וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/12/2014 | 10:42 | מאת: אורי

שלום רב אני בן 40, בריא בדרך כלל, סובל מזה חודש וחצי מכאבי בטן עמומים במשך כל היום, יש לי בטן נפוחה ומשחרר גזים יותר ממה שאני נהוג, הכאבים הינם המהלך כל שעות היום ולא קשור לאוכל או לזמן אוכל, לא שיניתי שום דבר באורח החיים או אורח האוכל שלי, לא סבלתי מכאבים או נפיחות זו בעבר. רופא המשפחה נתן לי מרשם לתרופה בשם- "אנציפלמד", זה עזר - אולם כסיימתי את התרופה הכאבים והנפיחות חזרו. אני מבקש את עזרתכם:- ממה אני סובל ומה עליי לעשות. ותודה מראש

שלום רב משך הסימפטומים והתייצגותם החדשה מתוך בריאות תקינה דורשת לטעמי הרחבה של הבירור לסיבתם. ישנן אפשרויות שונות לגרימת כאב בטן ונפיחות. מציעה לפנות לבדיקת רופא גסטרואנטרולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה