כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/12/2014 | 18:49 | מאת: רינה

שלום מזה כחודש ימים סובלת מכאבי בטן בעיקר במהלך הלילה תוך תחושה של צורך להתפנות. בשבועיים הראשונים מאז שהחלה התופעה הכאבים היו מלווים בשלשול ובחילות. עד כה עשיתי את כל בדיקות דם האפשריות , בדיקת ct בדיקת קולוסקופיה כולם ללא כל ממצא. אני מוצאת את עצמי מתפתלת מכאבים ולעתים ללא השפעה של משככי כאבים. שאלתי היא האם נגזר עליי לחיות כך . אלו בדיקות נוספות אפשריות על מנת למצא מזור לסבלי. תודה רבה על המענה.

הסימפטומים שאת מתארת בחודש האחרון אינם טבעיים ויש בהחלט צורך להמשיך ולחקור את מקור הבעיה. אי אפשר לעשות זאת כמובן דרך התכתבות. יש להבין טוב יותר את אופי הכאבים, לבדוק אותך בדיקה גופנית, ולהמשיך בבדיקות לפי ההתרשמות הקלינית. אנא גשי שוב לבדיקת רופא. שבוע טוב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה