תולעי סיכה במעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/12/2014 | 04:39 | מאת: שני

אני סובלת כבר תקופה ארוכה מהתופעה, ניסיתי את הטיפול בכדורי ורמוקס, לקחתי כדור אחד וכעבור שבוע כדור נוסף, אני לא יכולה להגיד שחל שינוי משמעותי בתחושת הגרד בפי הטבעת... האם ישנו טיפול אחר או שניתן לפחות לקחת את הו ורמוקס בתדירות יותר גבוהה, כי אני חושבת שיש לי המון תולעים ולא נראה לי שזה עשה את העבודה.... בנוסף, האם שטיפת ידיים עם סבון מספיקה לפני מגע בפה או באוכל או שעדיין צריך להימנע מכך ?

את יכולה לקחת 2 כדורים ביום (של 100 מ"ג) במשך שלושה ימים, ולהפסיק. רחיצת ידיים חשובה ואפשר להוסיף נוזל חיטוי ידיים אלכוהולי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה