גסטרו - אאורטה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/11/2014 | 18:05 | מאת: עדנה

לדר שלום, אני בת 70 משנת 2001 מצאו שיש לי בקע סרעפתי קטן מטופלת בלוסק בשנים האחרונות גם בליברקס עשיתי קולונוסקופיה לפני 4 שנים וגם לפני שנה וחצי והיה תקין יש לי מעי עצל. וידוע על היפרליפדאמיה,היפוטאירוידיזם. עכשיו כחודש וחצי אני לא מרגישה טוב ויש לי כאבי בטן הייתי אצל רופא גסטרו ושלח אותי לעשות CTבטן ואגן .שאלתי הראשונה האם לבצע גם קולונוסקופיה ? רע לי מאוד כאילו שאני בהריון בחילה , קשה לי להיות במטבח לאכול , אין לי תאבון וגם ירדתי במשקל. ה-CT ב- 18/11. אפשר אחרי שרואים את התוצאות? שאלה שנייה יש לי דופק חזק בבטן שבא בהתקפת והולך לפעמים חזק מאוד לפעמים חלש יותר אני מרגישה כאילו משהו נתן לי אגרוף בבטן בהתחלה היה גבוהה יותר (ברום הבטן) עכשיו ירד קצת למטה לפי הטבור כאשר אני שוכבת זה נרגע לא עובר אבל לוקח את כל האנרגיה מהגוף שלי. לוקח לזה לפעמים כמה שעות לעבור. ואחר"כ אני בן אדם אחר יכול להיות שזה אאורטה? האם ב- CT רואים את זה? אודה לתשובתך במייל שלי.

09/11/2014 | 15:39 | מאת: עדנה

לדר שלום , הבנתי מהתשובה שקיבלתי שרצוי שאני אעשה גם את הקולונוסקופיה האם לחכות עד אחרי התשובה של ה- ct או להזמין לי כבר תור עכשיו לפני הבדיקה .אני רוצה לעשות את הבדיקה באלישע ולא בקופ"ח מכיוון שצריך לחכות הרבה זמן לתור. אני מרגישה לא טוב אין תאבון ומצד שני אני לפעמים מרגישה כמו רעב תחושה מאוד לא נעימה בבטןוכללית. אודה לתשובתך במייל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה