שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/09/2014 | 09:02 | מאת: מיטל

סובלת כבר שלשה שבועות מבחילות הרגשה שהאוכל עולה רצון להקיא ועכשיו לאחרונה גם שלשולים בינתיים הרופאת משפחה שלחה לבדיקות דם ולאולטראסאונד בטן עליונה וכליות (עדיין מחכה לבדיקה) האם יש בדיקות נוספת שכדי לבצע בשלב זה אני מרגישה מאוד לא טוב וקשה לי לתקד ככה

מניח שרופאת המשפחה לקחה בחשבון את כל הפרמטרים ובנתה תכנית בירור בהתאם. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה