רפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/09/2014 | 09:52 | מאת: אלון

שלום, מזה כחודשיים אני סובל מרפלוקס שיצר אצלי כוויה בוושט. עשיתי גסטרו וכרגע לוקח אומפרדקס. הכוויה בוושט לאט משתפרת אך אני חושב שמדובר בתופעה רחבה יותר שכן אני סובל גם מפטריות בלשון ונקודות אדומות בקצה הלשון שצצות מידי פעם. בנוסף, היציאות שלי בעלי גוון צהבהב ושומניות מבעבר. האם יש קשר בין הדברים ומה ניתן לעשות? אני אובד עצות מכיוון שרופאי המשפחה מטפלים בכל פעם בסמפטומים בלבד והבעיה אינה נפתרת.. תודה מראש!

מניח שרופא המשפחה בקיא ברזי תלונותיך וידע להפנותך לבירור המתאים. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה