עזרה בניתוח המצב שלי..

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2014 | 18:33 | מאת: N1994

אני לא הייתי בטוחה לאן לשייך את הבעיה שאני סובלת ממנה אך מזה כבר חודשיים וקצת (גם בפסח אך הייתה הפסקה עד היציאה לחופש), אני סובלת מכאבי בטן התקפיים בבטן העליונה ולפעמים גם בצד ימין העליונה, התקפים אלו מגיעים יחד עם התקף גרפסים שבאים אחד אחרי השני אבל רק לאחר כמה דקות הכאב קצת מוקל (כמה דקות לאחר שחרור הגזים), ההתקפים האלו הם לא גזים רגילים שבהם נתקלתי בעבר ודיי מפחידים אותי.. הלכתי כבר לרופא ועברתי אולטראסאונד ולא מצאו כלום חוץ מגזים אך קיים גם חשש לדלקת בקיבה, למרות שאני לא מקיאה בכלל.. למרות שההתקפים מפריעים לי במהלך היום וקשה לי לתפקד כרגיל.. כמו כן כבר חודשיים שאני לא מרגישה טוב עד הסוף, תמיד יש אי נוחות מסוימת. אשמח לעזרה בניתוח המצב, תודה.

01/09/2014 | 18:36 | מאת: N1994

שחכתי לציין שבהתחלה ההתקפים היו מגיעים בעיקר בלילה, ולפעמים מוקלים לאחר ארוחה אך עם הזמן איבדתי את התיאבון כמעט לגמרי ואני כמעט אף פעם לא רעבה ולא יכולה לאכול הרבה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה