הליקובקטר פלורי לא עובר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/08/2014 | 22:30 | מאת: רונית

לפני שנה גילו אצלי הליקובטר פלורי שמלווה בהקאות קשות . לקחתי כבר 3 פעמים טיפול או ארבע כולל מרובע והיה לי שקט מהבחילות חצי שנה . עכשיו בשבוע האחרון חזרו לי הבחילות שגם פרמין לא עוזר והרופא אומר לי אין מה לעשות תלמדי לחיות עם זה אבל עם כל הכבוד הבחילות כל כך חזקות שאני לא מסוגלת יותר. מה באמת אפשר לעשות שאף טיפול לא עוזר נראה לי שהחידק פשוט עמיד לכל התרופות ואני מאוד סובלת ממש באיכות החיים

מומלץ לפנות לייעוץ גסטרו מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה