בדיקת גסטרוקופייה / קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/08/2014 | 22:16 | מאת: יוסי

שלום רב. בגיל 62 סובל מצרבות קשות .הגעתי מספר פעמים לחדר מיון עם התקפים קשים .ורק טיפול של מלוקוס הרגיע אותי . כיום מטופל בכדורי ניקסיום שותה כל יום בבוקר. ולא תמיד זה עוזר. בצעתי בדיקת גסטרוקופייה והרופאה טוענת שהבדיקה יצאה תקינה ואין שום סימנים של דלקת ואין לה הסבר על התופעות. בנוסף לאחרונה בשעות הערב והלילה כשאני הולך לישון אני מרגיש קוצר נשימה .ישן על כרית גבוהה. מבקש את עזרתכם בפיתרון הבעייה לגבי הצרבת והקוצר נשימה. תודה מראש . יוסי

קוצר נשימה מחייב הערכה מסודרת. מומלץ לפנות לבדיקת רופא. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה