כאבי בטן צדדיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/08/2014 | 19:50 | מאת: אורטל

בת 25 ,משקל תקין,ללא בעיות רפואיות פרט לאסטמה קלה מילדות שאיננה מטופלת מאחר שאין צורך. בימים האחרונים אני סובלת מבחילות וכאבים חלשים באזורים הצדדייים של הבטן העליונה,במיוחד לאחר שאני אוכלת מוצרי חלב/מתוקים/מוגז. מאז ומתמיד סבלתי מקיבה רגיזה,אבל לאחרונה הכאבים נהיו חדים יותר מבעבר. לפני כשנה ביצעתי בדיקות דם והכל תקין.לא ביצעתי שום בדיקת נשיפה. האם מדובר במשהו חריג או שאולי רק בגזים שהצטברו בקיבה לאחר ששתיתי יותר מדי מוגז?

שלום לך מקווה שאת מרגישה טוב יותר. אבחנת הגורם לתלונתך מצריכה בדיקה גופנית. אם התופעה נמשכת ומטרידה - גשי לבדיקה רפואית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה