שאלה בנוגע לחיידק בבטן אצל בעלי.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/08/2014 | 15:49 | מאת: דידי

שלום רב.... בעלי בן 59 .....זו פעם שלישית שתוקף אותו חיידק במעיים. כשזה קורה הוא מקבל כדורי פלאג'יל 250 מג' 2 X 3 ליום למשך שבועיים. יש לו כאבים....יציאות עם נזלות וריח לא נעים. גזים כואבים. השאלה חוץ מדברים מתוקים שאסורים..מה מותר לו לאכול ?? הוא לוקח ספסמלגין לכאבים. לחם קל בלי כלום או עם טיפת חמאה מרגיעים את הכאב. לפני שנה עבר קולונוסקופיה שהיתה תקינה וכן גסטרוסקופיה שמצא פצע שעבר עם טיפול מתאים ..מאז לא חזר. האם תוכלו לעזור לי מה לעשות גם מבחינה תזונתית להקל עליו. יש לציין שבפעמיים הקודמות האנטיביוטיקה עזרה. תודה דידי

שלום רב לא ניתן להבין מהכתוב מה מחלתו של בעלך. רצוי לקבוע יעוץ דיאטני באופן מסודר, עם כל המידע הרפואי. בקשי התייעצות כזו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה