קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/08/2014 | 18:37 | מאת: א

אני לאחר 4 ניסיונות כושלים של קולונוסקופיה (ואחת אפילו תחת הרדמה מלאה) בגלל מעי מאוד מאוד מפותל (עם זווית מאוד חדה),בנוסף לפני חמש שנים+ חודשיים עשיתי קולונוסקופיה וירטואלית שהייתה תקינה , לפני כשבוע כרתו לי את הרחם+ הטפולות נאמר לי שבחלל שנוצר בדרך כלל המעי תופס את המקום האם יתכן שכעת המעי יהיה פחות מפותל ויהיה ניתן לבצע ניסיון נוסף של קולונוסקופיה? 2

לא ניתן לדעת מראש, יתכן שינוי לטובה במיקום המעי והפיתולים, או שהידבקויות אחרי ניתוח יגרמו דווקא לשינוי לרעה. בכל מקרה אפשר לנסות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה