ברורים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/08/2014 | 15:11 | מאת: אוריה

עודף פפסיקה פסק הגסטרו. כל חלקי המעיים נבדקו מעי גס קולונוסקופיה גסטרוסקופיה. ירידה במשקל 15 בשנה ןנעצר . מתנו לי mri מעי דק. מה הסיכוי שימצאו משהו. יציאה רגילה כל בוקר. אבל כאבים המומים בבטן אמצעית. חשבתי שאולי ליריקה במינון נמוך תעזור להפחתת הכאב ? ז

שלום רב קשה לייעץ על טיפול בלי להכיר.. כדאי להמשיך עוד קצת בירור (כולל MRI) עד שברור שהמצב אינו גופני גרידא.

16/08/2014 | 12:47 | מאת: המשך

הגסטרו אמר בוודאות שלא משנה מה יתגלה בברור המעי הדק באמאר איי למיי הדק. זה בוודאות לא סרטן. אם כך מה זה משנה אם יכלו משהו שאינו סרטני. האם הוודאות הזו במקומה? לפי ניסיונכם? מה כבר ניתן לגלות שם? אם לא סרטני אז בשביל מה לברר?

בוקר טוב וודאות אין... בכל מקרה - ישנם נגעים שפירים, או היצרויות, או דלקות וכו'. אם היינו יודעים מראש - לא היינו נזקקים לבדיקות נוספות, נכון?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה