שימוש בקל בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/08/2014 | 12:39 | מאת: משה

שלום, האם שימוש על בסיס קבוע בקל בטן (מכיל Bismuth Subsalicylate) של 2-3 כדורים ביום (כל כדור 524 מ"ג) מסוכן? זה הכדור היחיד שעוזר לי לכאבי בטן ויציאות לא טובות. יש לציין שבעברי קיבלתי 3 סבבים של טיפול משולש להליקובקטר עד שהוכחד. עברתי גסטרוסקופיה פעמיים האחרון לפני כחודש והכל תקין מוגדר כסובל מדיספפסיה

שלום רב אין סיכון בשימוש "קבוע" בקל-בטן על פני תקופה ארוכה. (יש לצפות שגם שימוש זה ישתנה בעתיד) הצואה יכולה להשחיר בשימוש בביסמוט.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה