מעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/08/2014 | 12:33 | מאת: קטי

אני בגיל 59,ובהי 163 משקלי 78. אין לי כאבים הבעייה שלי כבר כמה שנים: נפיחות בבטן שמתחילה מתחת לחזה מין בלון מתנפח הבטן בצורה של בלון כאשר אני אוכלת זה מתנפח עוד יותר ואז אני לא יכולה לתפקד מרגישה כבדות כל הזמן,קשה להתכופף, השאלה שלי: האם יתכן שהמעיים שלי עולים לאיזור החזה? יש לציין שיש לי כבד שומני,כולסטרול גבוה,ו-PLT 750

שלום לך לשאלתך:ישנה אפשרות שקיבה עולה לבית החזה - דרך בקע בשריר המפריד בין הבטן לחזה. לא בהכרח הנפיחות הבטנית שלך קשורה לזה, אבל הדבר ניתן לבדיקה באמצעות צילום או גסטרוסקופיה. גשי לבדיקת גסטרואנטרולוג.

10/08/2014 | 09:56 | מאת: קטי

אם אכן זה המצב האם יש תופעות חוץ מנפיחות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה