בעיה שיש לי בבטן שלא בא לי לשירותים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/08/2014 | 14:31 | מאת: סמי

מצד אחד יש לי גזים והכל ולא בא לי לשירותים כבר תקופה של שבועיים שלא בא לי לשירותים בכלל ואני אוכל ואוכל אני לא אוכל ירקות אבל אוכל פירות גם תפוז שוקולדים אוכל מטוגן אורז פתיתים בשר על האש ולא בא לי לשירותים והכי מוזר שאין לי כאב בטן אלא רק לחץ בבטן מתי שבא לי לשירותים זה מתי שאני אוכל רק איזה עוגת שוקולד כבדה וכאלה ואז בא לי לשירותים אבל גם אז יוצא לי קצת בשירותים ולא הכל מה אפשר לעשות שיחזור לי החשק להיות בשירותים? זה ממש מפריע לי

שלום לך נסה לקחת נר גליצרין. אם התופעה תימשך עוד - עליך לגשת לבדיקת רופא ולברר למה יש שינוי בהרגלי היציאה, ואולי צריך בירור נוסף. שבת שלום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה