מה זה דיורטיקולוזיס בסיגמה, טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/08/2014 | 09:44 | מאת: סגולה

שלום, מה משמעות תוצאות הבדיקה: דיורטיקולוזיס בסיגמה, טחורים פנימיים?

שלום לך דיברטיקולוזיס היא תופעה של היווצרות מעין כיסים בדופן המעי. קשורה לדיאטה דלת סיבים ולעצירויות. חיים עם זה בשלום בדרך כלל וללא טיפול. סיבוכים יכולים להיות כאשר נוצרת דלקת בכיסים או דימום ואז מצריך טיפול. יש להעשיר את המזון בסיבים. טחורים פנימיים הם נפיחות של כלי דם באנוס בחלק הפנימי. יכולים לדמם. גם להם יש טיפול - אם מפריעים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה