אבקת חלבון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/08/2014 | 12:43 | מאת: רחלי

שלום, בני חייל ומתאמן לשמירה על כושר, בTRX ולעיתים באופני כושר. כיוון שהוא רזה ומעונין לקבל גוף מלא יותר ושרירי, החל להשתמש באבקת חלבון. אני חוששת שזה עלול לפגוע בכליותיו או בכבד ,הוא החל לקחת 2 מנות ביום ,כאשר מעבר למרכיבים של אבקת החלבון היא מכילה גם אסטולפאם K וסוכלרוז שהם עצמם לא מומלצים ,מה דעתכם? תודה מראש רחלי

שלום לך דיאטה נכונה וטובה תתן מענה לכל החששות. במזון הישראלי עושר של חלבונים ולעניות דעתי אינו מצריך תוספים מלאכותיים. אני ממליצה לפנות ליעוץ דיאטני באופן מסודר ולדון על אפשרויות התפריט. שבת שלום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה