יונים ובעיות קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/07/2014 | 12:32 | מאת: טל

שלום בביתי יש עליית גג ישנה ענקית עם המון יונים, ביצים, לשלשת, פגרים שתמיד מתים שם מחדש בכמויות גדולות ויש פתחים לבית שאותם סגרנו אבל לא אטום ממש. הריח נורא ויש לי ילדים קטנים 2.5 ,תינוק הבנתי שיש בעיות קיבה שנגרמות עקב כך וכיון שאני סובלת מכאבים בקיבה שתופסים אותי ומשביתים לתקופות וחולפים אנו נורא מודאגים מהן הסכנות והבעיות שיכולות להיווצר בגופנו מהיונים? מהו הפתרון והטיפול? תודה רבה רבה

זאת רגישות לריחות יונים דרך יחידה לטפל בזה לסלק את היונים מאזור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה