רפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/06/2014 | 13:12 | מאת: נועה

שלום וברכה, בעקבות כאב גרון חריף ובחילות עשיתי בדיקת גסטרו והתגלה אצלי בקע סרעפתי. הפסקתי לשתות קפה ועוד לפי ההמלצות שקיבלתי. כיום הסמפטומים המרכזיים שלי זה ריפלוקס/הרגשת בחילה אחרי האוכל , שעוברת רק אחרי שאני משחררת גרפס גדול. הרופאה נתנה לי אומפרדקס/מוטיליום. שאלותיי הן: האם כדאי להשתמש בתרופות? אני בד"כ מעדיפה כמה שפחות תרופות האם יכול להיגרם נזק אם לא אקח את התרופות? האם יש לשקול ניתוח?

11/06/2014 | 08:10 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

שלום רב! הרופא שמטפל בך קבוע מכיר את מצבך הכי טוב, ממליץ להתייעץ עמו לגבי אופציות טיפוליות. בברכה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה