בעיה בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/05/2014 | 22:29 | מאת: ניצה ש.

שלום אני בת 60 ועם סכרת סוג 2 כ 26 שנה. מקבלת תרופות כמו לנטוס גלוקופז' ונובונורם בדר"כ יש לי תקופות שאני משלשלת וסובלת מכאבי בטן. מפסיקה הגלוקופז' לכמה ימים, הבטן נרגעת וממשיכה שוב עד להתקף הבא ( סובלת משלשולים שנים רבות מאז הוציאו לי את כיס המרה לפני 35 שנה) מאז החודשיים האחרונים השלשולים וכאבי הבטן לא מפסיקים ואני מרגישה מסמורטטת וחלשה. השאלה אם זה אכן בגלל הגלוקופז' ו/או הסכרת. חשוב להוסיף: הבן שלי וחברתו גם הם עם כאבי בטן והפרעות עיכול בחודשיים האחרונים ולבן אף נקבעו בדיקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. אני עברתי את הבדיקות הנ"ל לפי 3.5 שנים ויצאו שליליות אמרו לי שזה מהגלוקופז' מה דעתך ד"ר ????

שלום תופעה הזאת קשורה לסכרת וטיפול בגלוקופז עליך לפנות לרופא סכרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה