תבחין נשיפה להליקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/04/2014 | 09:01 | מאת: הגר

שלום, יש לי בדיקת תבחין נשיפה להליקובקטור ביום חמישי הקרוב (1/5). לצערי שכחתי אותה ולקחתי, אתמול (27/04) בבוקר כדור אחד של אומפרדקס 20 מ"ג. לא לקחתי אומפרדקס מספר ימים לפני ולא אחרי. אני רוצה לציין שאני סובלת מאד מכאבי בטן, ואני לא חושבת שאני אוכל להיות 10 ימים ללא כדור. האם לבטל את הבדיקה או שניתן לבצעה למרות שלקחתי אתמול את הכדור? תודה רבה,

שלום לך לא נראה לי שיש צורך לבטל את הבדיקה בנסיבות אלה. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה