כאב בבטן לאחר גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/04/2014 | 15:33 | מאת: אנונימית

שלום רב, לפני כשבוע עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בשל בעיה בבליעה. הבדיקה יצאה תקינה, אך החלה בעיה חדשה; כאבים בבטן עליונה שהתעצמו מיום ליום. יומיים לאחר הבדיקה הופניתי למיון שם עשו לי צילום חזה ובטן ואולטרסאונד בטן עליונה. הבדיקות יצאו תקינות ושוחררתי לביתי. עדיין סובלת מאוד מכאבים עזים שגורמים לי גם לקוצר נשימה ולתחושת של בעירה בבטן, גם פנימי וגם חיצוני. תחושה נוראית של מלאות ולחץ חזק בבטן עליונה. האם הבדיקות שעשו במיון הם מספיקות לשלול אם נעשה נזק כלשהוא בבדיקה? האם אני צריכה בדיקת כירורג? מה עוד עלי לעשות ? זה רק נעשה קשה יותר

שלום לך איני מוצאת קשר בין הבדיקה שעברת להופעת התסמינים. מאד ממליצה על ביקור מרפאתי אצל גסטרואנטרולוג שימשיך את הבירור ויכוון טיפול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה