דמום מדרכי עיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2014 | 12:12 | מאת: אשר

שלום. חפני כחצי שנה סבלתי מאמניה קשה, עברתי קולונוסקופייה וקפסולה שהיו תקינים ובגסטרוסקופייה חשד לארוזיה. לקחתי אומפרדקס והרגשתי יותר טוב. לפני שבועיים לקחתי אדוויל ושוב היה לי צואה שחורה. האם הארוזיה גרמה לזה? האם יש לי נטייה לרגישות של דרכי עיכול? והכי חשוב לי לדעת-האם גם אם לא הייתה ארוזיה עכשיו בקיבה האם לקיחת אדוויל רצלי מסוכנת בגלל ההיסטוריה שלי? תודה.

מומלץ לפנות לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה