בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2014 | 08:25 | מאת: שני

שלום ביצעתי בדיקה מדגימת צואה , תוצאה : Parasites in stool 1 : Parasites dir micr תוצאה found שם החיידק (לא כתוב ) -שם אנטביוטיקה Blastocystis hominis - קוד רגישות 'Quantity' - תוצאת רגישות cysts שאלתי הבנתי שזה חיובי 1. תוצאת רגישות רשום cysts זה אומר שיש ציסטה ? 2. תוצאה חיובי - מה אומרת כלל התוצאה , מה יש לי ? דרוש טיפול ? אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש

12/03/2014 | 08:37 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

בדיקה גילה נוכחות Blastocystis hominis בצואה. בד"כ אין צורך בטיפול. במקרים מסויימים כן נותנים טיפול - יש להתייעץ עם רופא משפחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה