מפחדת מאוד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/02/2014 | 14:32 | מאת: שילה

שלום רב. בת 30 בריאה בדיקות דם תקינות לרבות המןגלובין.ברקע פיסורה הנבדקה לפני כשנה ושוב ביום שישי האחרון .הפיסורה כואבת מדממת לעיתים.. לעיתים בשירותים לטעיתים בנייר לעיתים על הצואה.כשבוע לאחר פתיחת הפיסורה בגלל חתיכת צואה אחת קשה ביצעתי בדיקת דם סמוי בצואה (דווקא באותו היום לא ראיתי דם בעין) והתרבית יצאה חיובית ומאז הסרט הרע במוחי מתגלגל. אני מחפשת כל הזמן דם בשירותים ובתוך הצואה השבוע ראיתי בניגוב הישבן כמה דקות אחרי סיום ההתרוקנות דם אדום סגול מעט יותר סמיך שפה המשך הסרט הרע שלי!! פי הטבעת כואב לי ובלילות מרגישה כאילו את הצואה ברקטום שאין פוש שיוציא אותו. זה לא נעים! היציאות שלי מתפרצות תוך חצי דקה הכל בחוץ .הפרוקטולוג ביום שישי האחרון רק התבונן בפי הטבעת ללא החדרת אצבע או מכשור וראה את הסדק. אני חוששת שמא מדובר בסרטן המעי וממש חיה את המחלה ועצוב לי. למה יצא לי דם כזה אדום סגול?? אין לי רקע משפחתי עם פוליפים ועם סרטן המעיים.אור קטן בקצה המנהרה בבקשה

17/02/2014 | 13:59 | מאת: גג

ני לא רופא אבל אל תדאגי סתם גם אבא שלי היה לו דם סמוי ועשה קולונוספיה ויצא ב"ה תקין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה