כאב בטן כרוני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/02/2014 | 10:01 | מאת: רוזי

שלום ד"ר הילדה שלי בת 8. כבר יותר מחודשיים היא מתלוננת על כאב בטן באזור הטבור. לפעמים גם מתעוררת בלילות בגלל כאבים. עשינו לה בדיקות דם מקיפות, בדיקות שתן וצועה, בדוקות אולטראסאונד והכל יצא תקין. כל הזמן היא מתלוננת על הכאבים ללא הפסקה. מה ניתן עוד לעשות ? עם מי להתייעץ ? אני חסרת עונים. אשמח מאוד לתשובתכם.

מומלץ לפנות לרופא הילדים המטפל אשר ידריך אותך לגבי המשך הבירור הנדרש. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה