היקובקטר פלוריי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/02/2014 | 19:13 | מאת: לילך

חזר לי ההליקןבקטר פלורי בפעם השלישית בחצי שנה . פעם הראשונה לקחתי מוקספן + פלגל + לוסק . פעם שנייה נסיתי קארים עשה לי בחילות איומות אז חזרתי למה שלקחתי בפעם הראשונה. אחרי חודש וחצי עשיתי בדיקות ושוב חזר פעם שלישית. השאלה שלי. הרופאה אמרה לי שאין יותר טיפול ואני קראתי באינטרנט שיש טיפול מרובע . ואני שוב מרגישה לא טוב עם בחילות חזקות. מה באמת ניתן לעשות שמופיע פעם שלישית. להמשיך לסבול אני לא מסוגלת והכדורים נגד בחילות לא עוזרים לי בכלל. יש טיפול בפעם השלישית חוץ. מפלגיל מקארין ??

ניתן לטפל על בסיס טבניק . לפנות באופן מסודר לגסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה