בדיקת קולונוסקופיה- אמאל'ה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/12/2008 | 12:18 | מאת: מאיה

שלום פרופ', שמחתי לראות שיש עוד פורום בנושאים האלו מכיון שבפורום שקיים כבר, עונים אחרי חודש...., אני בת 30 סובלת כבר 4 שבועות מכאבי בטן ושילשולים , הייתי אצל גסטרולוג בקיצור והוא החליט לעשות לי קולונוסקופיה ועוד מס' בדיקות כמו פסג' ובדיקות כלליות , אני מאד מאד פוחדת מהבדיקה וגם מההכנה את האמת, הוא נתן לי לעשות את הבדיקה עם סופודוקס- שמעתי שהוא גורם לבחילות והקאות ואני פוחדת, הבדיקה תתבצע ביום חמישי ב19:30 אשמח לקבל קצת הוראות לפני ולמחר (יום רביעי) מה מותר לי לאכול, ביום הבדיקה לפניה, מידע מפורט על הנושא של הצום , אם ארגיש חולשה בגלל השילשולים , האם אפשר להקל את טעם התרופה עם משהו, מה כן מותר לי לאכול או לשתות חוץ ממים כמובן ביום הבדיקה , ביום הצום?, אשמח לקבל עצות ממך , תודה רבה ויום מקסים מאיה

02/12/2008 | 15:54 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

בדיקה הינה פולשנית עם נסיון רב מתבצעים בארץ כל חודש עשרות אלפי בדיקות ובדיקה זאת מחויבת מציאות אצלך לגבי סופודקס לשתות קר עם הרבה מים וניתן להוסיף ספרייט דיאטית לטעם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה