כאבי בטן ותחושה מוזרה בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/09/2013 | 22:47 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור אני בן 19 לפני כשבועיים היה לי כאבי בטן ושלשולים במשך יומיים כאב לי נורא הבטן בצד שמאל באיזור הקיבה , לאחר מכך התחלתי להרגיש תחושת אי נוחות בגרון כאילו האוכל עולה לי למעלה, יש לי גראפסים רבים , ותחושה כאילו משהו תקוע בגרון , ישלי גם קצת שיעול. רופאת המשפחה נתנה לעשות בדיקת חיידק הילקטובור שיצא שלילי. אני נורא מודאג ופוחד שיש לי איזה מחלה קשה על מה אתה ממליץ דוקטור אשמח אם תעזור לי מאחר והדבר אינו עובר כבר כשבועיים !

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. בשל המשכות הסימפטומים מומלץ לחזור לרופאת משפחה ובמידת הצורך תופנה לרופא גסטרואנטרולוג התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה