פרמין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/09/2013 | 16:32 | מאת: יום שמש

שלום רב. אני חולת סקלרודרמה. בעקבות המחלה יש לי ריפלוקס, מטופלת בלנטון פעמיים ביום. רופא הריאות שלי המליץ לי ליטול גם פרמין. אני מתלבטת לגבי הפרמין, קראתי שהוא מיועד לשימוש לתקופה קצובה ולא באופן קבוע (רציתי להוסיף שאני נוטלת תוסף מגנזיום באופן קבוע). מתלבטת אם ליטול את הפרמין. אבקש את דעתכם. בתודה מראש.

ניתן לנסות . יעילה גם נגד בחילות. יכולה לגרום לתופעות לוואי התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה