כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/09/2013 | 20:35 | מאת: מיכל

שלום מזה חודש כאבי בטן.התחיל ככאבי בטן תחתונה .בעיקר צד שמאל.בהמשך הכאב היה מפושט .כרגע בעיקר באזור הטבור ומעלה.התקפי כאב חזקים למספר שעות.כאבים עזים ומתישים מיד אחרי האוכל ולמשך שעות עד יממה.יציאה מקלה לזמן מסוים.טעם מר בפה.בדיקות דם תקינות לחלוטין....ממתינה לגסטרוסקופיה קולונסקופיה ואולטרסאונד.לעיתים מקרין לגב ולעיתים לחזה כמו מה זה יכול להיות?חייבת כיוון עד לבדיקות....מוטרדת ומותשת.

סיבות רבות לכאב בטן. לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. את נמצאת במהלך בירור נכון. תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה