לא מצליחה להיפתר מתולעי מעיים, תעזרו לי בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/09/2013 | 15:11 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 28. לא יודעת מתי בדיוק נדבקתי, אבל בטוח לפני הרבה מאוד זמן. נתנו לי תרופות מכל סוג, ניסיתי צמחי מרפא וכל דבר אחר. הייתי אצל המומחים ושום דבר לא עוזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה, האם קיימתי אפשרות לטיפול פנימי דרך המעיים בתופעה זו? תודה

03/09/2013 | 21:24 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לא ניתן לתת המלצה טיפול או הנחיה נטילת תרופות דרך מדיה זו מבלי להכיר את הרקע הרפואי.לאור תלונות וכשלון תרופתי לפנות לחו"ד של מומחה למחלות זיהומיות להערכה מלאה תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה