בעיות מעיים...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2013 | 15:39 | מאת: איילה

אני סובלת מבעיית מעיים כבר קרוב לשנתיים. התחלתי לשלשל פעם בשבוע (לפעמים זה נגיע במרווחים מדוייקים של שבוע. נגיד כל יום ראשון, כל יום רביעי) במשך כמה חודשים, ואז הייתה הפסקה שבה הכל היה בסדר והייתי בטוחה שמה שזה לא היה הסתדר. העניין הוא שלאחר כמה חודשים כאלו, התחלתי שוב לשלשל. בהתחלה פעם בשבוע במרווחים מדוייקים, אבל אז התחלתי לשלש גם פעמיים או שלוש בשבוע. ואז שוב... הפסקה. ושבוע שעבר השלשול חזר ואני משלשלת כבר 9 ימים לסירוגין. הרופא שלי שלח אותי לבדיקת דם לצליאק ולבדיקת צואה גם רגילה וגם לפרזיטים, ששתיהן יצאו שליליות (הבדיקות נלקחו בתקופת ההפוגה)

01/09/2013 | 21:10 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

שינוי בפעולת מעיים מחייבת בדיקה של המעי עליך לפנות למרפאת גסטרו בקופה בהקדם תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה