עצירות לפתע

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/09/2013 | 13:17 | מאת: עדנה

שלום,אני בת 73 בריאה בדר'כ.בינואר 13 חוויתי התקפ של דיברטיקוליטיס אושפזתי 5 ימים עם אינטיב' מאסיבית גם אח'כ בבית ודיאטה חמורה. לאחר כמה חדשים חזרתי לתזונה רגילה ובריאה!לא אוכלת כמעט מטוגן, לא ג'אנק-פוד ולמרות שלא שיניתי דבר מהרגלי התזונה בחודש האחרון יש לי ה ר ב ה עצירויות קשות ביותר. התחלתי לפני כחדשיים לקחת 1 כדור אסידופוליס ו1 כדור מולטיויטמין-גולד לגיל 55+ האם כדורים אלו יכולים לגרום לעצירות? אני שותה מספיק מים.לוקחת כבר שבועיים כפית שמן זית+כוס מים בבוקר על קיבה רכה. גם דבר בתה או קפה. האם יש לכם עיצה? הסבר? תודה רבה עדנה

01/09/2013 | 21:07 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לאור אירוע של דיורטיקוליטיס ועצירות החדשה עליך לפנות לבדיקה רופא גסטרואנטרולוג בהקדם תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה