בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/08/2013 | 10:59 | מאת: נוי

בעוד יומיים אני צפויה לעבור את הבדיקה, והרופאה נתנה לי 2 תרופות לשימוש מקדים- פיקו סלקס ולקסיקאל פורטה (4 כדורים). רציתי לדעת מתי יש לקחת את שתי התרופות ומהו אופן השימוש? והאם ניתן לקחת אותן בסמיכות?

לא ניתן לתת המלצה לנטילת תרופות דרך מדיה זו מבלי להכיר את הרקע הרפואי. ניתן להיעזר בהנחיות הכלליות כגון אלו המופיעות בקישור הבא http://hy.health.gov.il/?CategoryID=287 (יש לגלול לתחתית העמוד). להנחיות מדוייקות רצוי להיוועץ ברופא שהנפיק לך את המרשמים. תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה