ליחה שחורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/08/2013 | 15:50 | מאת: סהר

שלום שמי סהר אנינחןלה מזה כחודשיים בהתחלה כהתקררות לאחר מכן כסטרידו שאני סובלת מזה במשך שנים ואז אובחנתי כסובלת מדלקת במיתרי הקול יש לציין כי כמעט בכל התקופה אני סובלת משיעול של כלב וליחה במשך השבועיים האחרונים והיום התחלתי לסבול מדלקת שחורה... מה זה הליחה השחורה והאם יש לי סיבה לחשוש ??

ממליץ לפנות לרופא משפחה ורופא ריאות תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה