ful
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה
שלום, אני קונה בשוק פול טרי- כלומר, פול ירוק שהפול בתוך התרמילים. אני לא אוכלת פול כי הוא עושה לי הרבה גזים אבל אני שואלת בנוגע לתרמילים של הפול- 1- האם מדובר בסיבים אשר יעשו לי גזים? 2- האם רק לתרמילי הפול יש יתרונות בריאותיים מעבר להוספת סיבים לתפריט? 3- והשאלה החשובה ביותר- האם רק התרמילים מכילים הרבה קלוריות כמו הפול עצמו, כלומר האם הם גם פחממה? או שמדובר רק בסיבים אשר דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת כרוב. תודה
לקריאה נוספת והעמקה
לא ענית לשאלתי- האם לתרמילים בלבד יש ערך קלורי רב כמו לפול או שזה רק סיבים ולכן דלים בקלוריות כאילו הייתי אוכלת חסה או כרוב. תודה שוב.